1. keuken
 2. Sage the Bambino Plus Black Stainless.

Sage the Bambino Plus Black Stainless.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Bambino Plus Black Stainless.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Bambino Plus Black Stainless.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Stainless.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Plus Black Stainless.

Met de Sage the Bambino Plus Black Stainless heb je een perfecte espressomachine die ruimte bespaart. De eerste-klasse RVS stoompijp schuimt de melk automatisch op wanneer je er een kannetje melk onder plaatst. Je hebt de keuze tussen 3 verschillende temperatuurstanden en 3 diktes van het melkschuim. Ook heeft de machine een ingebouwde PID temperatuurregelaar die voor een constante zettemperatuur zorgt, zodat je zeker weet dat je koffie niet verbrandt. Met de handige bedieningsknoppen zet je in één of twee koppen tegelijk koffie. Bovendien heeft deze espressomachine een schoonmaakindicator, waarmee je precies weet wanneer de machine aan een reinigingsbeurt toe is. Houd er rekening mee dat het niet gemakkelijk is om met een pistonmachine smaakvolle koffie te zetten en dat het enige tijd en geduld kost om dit onder de knie te krijgen. Daarom raden we ook aan om een losse koffiemolen aan te schaffen waarmee je koffie kan zetten met verse bonen. Zo heb je altijd een heerlijke kop koffie die je op je gemak thuis kunt bereiden.

Pluspunten
 • Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet

  .

  Je schuimt melk met deze pistonmachine gemakkelijker op dan bij andere omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines

  .

  Door het smalle formaat neemt deze pistonmachine minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, zodat hij goed smaakt

  .

  Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrand je koffie niet, waardoor hij goed smaakt.

Minpunten
 • Zonder bonenmaler kun je zelf geen koffiebonen fijnmalen, deze kan je er los bij kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Plus Black Stainless.

Sage the Bambino Plus Black Stainless. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Sage the Bambino Plus Black Stainless. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Bambino Plus Black Stainless. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Bambino Plus Black Stainless. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Bambino Plus Black Stainless. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.