1. keuken
  2. Melitta Aromaboy Zwart.

Melitta Aromaboy Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Melitta Aromaboy Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Melitta Aromaboy Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Melitta Aromaboy Zwart.

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

0,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Aromaboy Zwart.

De Melitta Aromaboy Zwart is een perfecte machine voor het dagelijks gebruik. De koffiemachine is ontworpen met een modern en strak design. Door de kleine afmetingen past het toestel in elke keuken. Het filterkoffiezetapparaat heeft een capaciteit voor 2 kopjes koffie. Met de transparante waterreservoir, duidelijke schaalverdeling en de geïntegreerde snoer opbergruimte, ben je voorzien van de juiste hoeveelheid water en een nette opbergmogelijkheid. De Melitta Aromaboy Zwart heeft een praktische Auto-Off-functie. Na 30 minuten schakelt het toestel zichzelf automatisch uit. Ook het schoonmaken en onderhouden is eenvoudig. De filterhouder en de glazen kan kun je eenvoudig in de vaatwasser reinigen. De Melitta Aromaboy Zwart biedt je dus een perfecte koffiebeleving met de juiste temperatuur, sterkte en smaak.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat is het geschikt voor kleine keukens. De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan uit het apparaat haalt. Hij schakelt zichzelf na 30 minuten automatisch uit.

Minpunten
  • Met een waterreservoir van 0,3 liter kun je maximaal 2 koppen koffie tegelijk zetten

    .

    Het waterreservoir is niet verwijderbaar, waardoor het moeilijker is om het te vullen.

Veelgestelde vragen over Melitta Aromaboy Zwart.

Melitta Aromaboy Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Melitta Aromaboy Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 0,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Melitta Aromaboy Zwart. is gemaakt van Kunststof. Het is Glanzend afgewerkt.

Melitta Aromaboy Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Melitta Aromaboy Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.