1. keuken
  2. Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.

Merk

Russell Hobbs

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.

Russell Hobbs Buckingham koffiezetapparaat heeft een stijlvol design en is gemaakt van roestvrij staal met een zilveren kleur. Het heeft een krachtige motor en een brede selectie aan functies. Deze koffiemachine is uitgerust met een dubbele wandige kan, waardoor de koffie langer warm blijft. De kan is voorzien van een anti-drupsysteem, waardoor je geen koffie meer op de keukenvloer krijgt. Bovendien beschikt deze koffiemachine over een geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat je koffie en thee zo min mogelijk bitter worden. De Russell Hobbs Buckingham koffiezetapparaat is de perfecte oplossing voor elke koffieliefhebber. Het heeft een automatische uitschakelfunctie en een LED-display waarop het programma kan worden ingesteld. Daarnaast is deze koffiemachine voorzien van een warmhoudplaat, zodat je koffie warm blijft tot de laatste druppel. De koffiemachine is ook gemakkelijk schoon te maken, dankzij de afneembare watertank en de geïntegreerde kalkfilter. Met het Russell Hobbs Buckingham koffiezetapparaat geniet je altijd van heerlijke koffie of thee!

Pluspunten
  • Met het speciale programma kun je snel 2 tot 4 koppen koffie zetten. Met de timer stel je in wanneer de koffie voor je klaarstaat. De druppelstop voorkomt het nadruppelen wanneer je de kan van onder het apparaat verwijdert.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het moeilijker is om het bij te vullen.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.