1. keuken
  2. Moccamaster KBG Select Geel.

Moccamaster KBG Select Geel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Moccamaster KBG Select Geel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Moccamaster KBG Select Geel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Moccamaster KBG Select Geel.

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Geel.

De Moccamaster KBG Select Geel is een filterkoffieapparaat dat je smaakvolle koffie op de juiste temperatuur schenkt. Het is afgesteld tussen de 92 en 96 graden Celsius, zodat alle aroma's mooi naar voren komen. In slechts 6 minuten heb je koffie voor een hele pot. Wil je een halve pot koffie? Met de keuzeschakelaar regel je dit gemakkelijk. De warmhoudplaat houdt de koffie 40 minuten lang op temperatuur, zodat je meerdere koppen koffie kunt drinken. De druppelstop voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt. Het koffiezetapparaat heeft een stevige rvs behuizing, waardoor hij jarenlang meegaat. Voor de echte koffieliefhebber is de Moccamaster KBG Select Geel een ideale oplossing.

Pluspunten
  • Door de temperatuur precies af te stellen tussen 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere koffiesmaak. Met de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie bereiden met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie. In 6 minuten is er al snel een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Geel.

Moccamaster KBG Select Geel. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Moccamaster KBG Select Geel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Moccamaster KBG Select Geel. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Moccamaster KBG Select Geel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Moccamaster KBG Select Geel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.