1. keuken
  2. De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.

Met de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart heb je alles wat je nodig hebt voor een perfect kopje koffie. Of je nu een espresso, een cappuccino of een kopje gemalen koffie wilt, met deze volautomaat kun je al je koffie-wensen in vervulling laten gaan. De De'Longhi volautomaat is uitgerust met een grote draaiknop waarmee je de sterkte van de koffie naar jouw smaak kunt instellen. Ook heb je de mogelijkheid om zelf melk op te schuimen met het stoompijpje. Voor een cappuccino of latte macchiato bijvoorbeeld. Met De'Longhi heb je niet alleen een koffieautomaat met veel mogelijkheden, maar ook een uitstekende service. In Nederland en België is er service aan huis met eigen monteurs. Zo weet je zeker dat je altijd kunt genieten van een perfecte kop koffie. Wil je snel een kopje koffie zetten? Dan is de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart de ideale koffiemachine voor jou.

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast - Kies uit 2 koffiespecialiteiten en pas de sterkte en hoeveelheid ervan aan naar jouw smaak. Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie - Maak gemakkelijk een decafeïne koffie met het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen - Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je achter elkaar veel kopjes koffie bereiden, zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino kan zetten

    .

    Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart.

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.