1. keuken
  2. SMEG DCF02RDEU Rood.

SMEG DCF02RDEU Rood.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG DCF02RDEU Rood.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG DCF02RDEU Rood.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG DCF02RDEU Rood.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02RDEU Rood.

Het retro-ontwerp van de SMEG DCF02RDEU Rood maakt deze koffiemachine uniek. Met 4 knoppen en een hendel is deze machine makkelijk te bedienen en met de glazen kan kies je zelf de hoeveelheid koffie voor 10 personen. Het automatische druppelstopsysteem voorkomt geknoei en de warmhoudplaat houdt de koffie tot 40 minuten warm. De makkelijk te bedienen instellingen voor het instellen van de tijd, het aanpassen van de koffiesterkte en het controleren van het volume, maken deze machine gebruiksvriendelijk. Het schoonmaken is ook eenvoudig. Verwijder de filterhouder en maak deze met een doekje schoon. Ook het waterreservoir is makkelijk te vervangen, als je deze leeg hebt gemaakt. Deze koffiemachine is niet alleen slim, maar ook stijlvol.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte zet je koffie naar jouw persoonlijke smaak. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je gemakkelijk voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang op temperatuur.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet uitneembaar waardoor het moeilijker is om hem bij te vullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02RDEU Rood.

SMEG DCF02RDEU Rood. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

SMEG DCF02RDEU Rood. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

SMEG DCF02RDEU Rood. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

SMEG DCF02RDEU Rood. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG DCF02RDEU Rood. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.