1. keuken
  2. Krups Pro Aroma Plus KM3210.

Krups Pro Aroma Plus KM3210.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups Pro Aroma Plus KM3210.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups Pro Aroma Plus KM3210.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups Pro Aroma Plus KM3210.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

15

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups Pro Aroma Plus KM3210.

De Krups Pro Aroma Plus KM3210 is een koffiezetapparaat met veel voordelen. Het biedt je de mogelijkheid om je koffie precies zo te zetten zoals jij het wilt. Je kunt kiezen uit een gewone of sterke kop koffie dankzij de aromaschakelaar. Met het draaiende filterhouder en het afleesbare waterniveau zet je de koffie eenvoudig, zonder geknoei. Daarnaast heeft de machine ook een druppelstop, waarmee je alvast een kopje koffie kunt proeven voordat de volle koffiepot klaar is. De warmhoudplaat houdt je koffie vervolgens een half uur warm. Als je het koffiezetapparaat in alle haast vergeten bent uit te schakelen, dan is er geen zorgen te maken. De machine schakelt zich na 30 minuten automatisch uit. Met de Krups Pro Aroma Plus KM3210 geniet je altijd van een perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte kun je een pot koffie maken zoals jij het lekker vindt. De druppelstop voorkomt dat er nadruppelen optreden als je kan van het apparaat haalt. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Zonder timer staat de koffie niet op het gewenste tijdstip klaar voor je

    .

    Het beschikt ook niet over een warmhoudplaat waarmee je de koffie langer op temperatuur houdt.

Veelgestelde vragen over Krups Pro Aroma Plus KM3210.

Krups Pro Aroma Plus KM3210. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Krups Pro Aroma Plus KM3210. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 15 per zetbeurt zetten.

Krups Pro Aroma Plus KM3210. is gemaakt van Kunststof. Het is Glanzend afgewerkt.

Krups Pro Aroma Plus KM3210. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups Pro Aroma Plus KM3210. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.