1. keuken
  2. De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.

Met de De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM maak je een ruim assortiment aan warme en koude dranken. Van een ijskoffie tot een warme chocolademelk met stukjes chocola. Ook schuim je makkelijk koud melkschuim op. Bedien het apparaat via het grote aanraakscherm of via de app en pas je koffierecept helemaal aan je smaak aan. Met 2 koffiebonenreservoirs waar elk reservoir een speciale koffiemolen heeft, kun je 2 koffiespecialiteiten tegelijkertijd zetten. De hoogte is verstelbaar voor kopjes en hoge glazen, zoals voor een latte macchiato. Daarnaast krijg je 4 jaar garantie op je koffiezetapparaat en biedt service aan huis aan door eigen monteurs. Dankzij de De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM heb je nooit meer een lange wachttijd voor een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • In het Mix Carafe melkreservoir kun je ook ijskoffie, koud melkschuim en chocolademelk van chocolade stukjes maken. Met het dubbele bonenreservoir kun je af wisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. Je kunt met slechts één druk op de knop niet alleen 2 espresso's maar ook 2 melkspecialiteiten zetten.

Minpunten
  • Bij intensief gebruik moet je het relatief kleine melkreservoir regelmatig bijvullen.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM.

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM. is gemaakt van . Het is afgewerkt.

De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.