1. keuken
 2. Bosch Styline TKA8A681 Wit.

Bosch Styline TKA8A681 Wit.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Bosch Styline TKA8A681 Wit.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Bosch Styline TKA8A681 Wit.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Bosch Styline TKA8A681 Wit.

Merk

Bosch

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Bosch Styline TKA8A681 Wit.

De Bosch Styline TKA8A681 Wit is het ideale koffiezetapparaat voor iedereen die op zoek is naar een koffiezetapparaat dat de perfecte kop koffie garandeert. Het apparaat is zeer flexibel, aangezien het de zettijd automatisch aanpast aan het aantal kopjes koffie dat je wilt zetten. Het krachtige verwarmingssysteem zorgt ervoor dat het kokende water op de ideale temperatuur wordt gehouden, namelijk 92 tot 96 graden. De dubbelwandige rvs thermoskan houdt de koffie langer warm. Daarnaast beschikt het apparaat over een geïntegreerd ontkalkingsprogramma, waardoor je wordt gewaarschuwd wanneer het nodig is om de leidingen te ontkalken. Ook zal de machine zichzelf automatisch uitschakelen om energie te besparen. Bosch Styline TKA8A681 Wit is een echte must-have voor iedereen die de perfecte kop koffie wil. Of je nu 3 of 8 kopjes koffie wilt zetten, je bent verzekerd van een optimaal extractieproces en een vol aroma. Door de veelzijdigheid van het apparaat, de optimale temperatuur en het geïntegreerde ontkalkingssysteem, is de Bosch Styline TKA8A681 Wit de perfecte companion voor elke koffieliefhebber.

Pluspunten
 • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk meeneemt naar de ontbijttafel

  .

  In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat u de kan gemakkelijk meeneemt naar de ontbijttafel. Het afneembare waterreservoir vul je gemakkelijk bij onder de kraan

  .

  Het afneembare waterreservoir kunt u gemakkelijk bijvullen onder de kraan. De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt

  .

  De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer u de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
 • Zonder timer staat de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip voor je klaar. De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Bosch Styline TKA8A681 Wit.

Bosch Styline TKA8A681 Wit. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Bosch Styline TKA8A681 Wit. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 8 per zetbeurt zetten.

Bosch Styline TKA8A681 Wit. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

Bosch Styline TKA8A681 Wit. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Bosch Styline TKA8A681 Wit. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.