1. keuken
  2. JURA E6 Dark Inox (EC).

JURA E6 Dark Inox (EC).

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met JURA E6 Dark Inox (EC).. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over JURA E6 Dark Inox (EC).. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties JURA E6 Dark Inox (EC).

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van JURA E6 Dark Inox (EC).

De JURA E6 Dark Inox (EC) is een koffiemachine voor de echte cappuccino liefhebber. Niet alleen zet je met deze koffiemachine zwarte koffie, maar ook cappuccino in één druk op de knop. De melkslang zorgt ervoor dat er zacht melkschuim wordt gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende koffiesoorten, zoals espresso, koffie, caffè barista, lungo barista, espresso macchiato. Ook heet water voor thee is geen probleem. Het apparaat wordt bediend via een kleurendisplay met toetsen. Hierop stel je in op de juiste sterkte, hoeveelheid en temperatuur. De Professional Aroma Grinder is van topklasse, waardoor alle aroma's optimaal worden vrijgegeven. Bij aankoop van deze koffiemachine krijg je 25 maanden garantie van JURA. Deze garantie is geldig voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. Met de JURA E6 Dark Inox (EC) geniet je dus van topklasse bouwkwaliteit én topklasse onderhoudsgemak. Je kunt de JURA E6 Dark Inox (EC) bij Coolblue aanschaffen. Het is een geautoriseerde JURA dealer, waardoor je de garantie van 25 maanden krijgt. Met deze koffiemachine kun je eenvoudig en snel koffiespecialiteiten bereiden. De maling van de koffiebonen is van hoge kwaliteit en het melkschuim is zacht. De verschillende instellingen op het kleurendisplay maken het mogelijk om de door jou gewenste koffie te bereiden. Dankzij de garantie van JURA kun je met de JURA E6 Dark Inox (EC) jarenlang genieten van koffie naar jouw smaak.

Pluspunten
  • Je zet een cappuccino en espresso macchiato met een druk op de knop. Kies uit 7 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je hebt de JURA Smart Connect nodig om geen koffierecepten op te slaan.

Veelgestelde vragen over JURA E6 Dark Inox (EC).

JURA E6 Dark Inox (EC). is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

JURA E6 Dark Inox (EC). heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

JURA E6 Dark Inox (EC). is gemaakt van . Het is Mat afgewerkt.

JURA E6 Dark Inox (EC). is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar JURA E6 Dark Inox (EC). goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.