1. keuken
 2. Krups Evidence ECO-Design EA897B.

Krups Evidence ECO-Design EA897B.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups Evidence ECO-Design EA897B.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups Evidence ECO-Design EA897B.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups Evidence ECO-Design EA897B.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Evidence ECO-Design EA897B.

De Krups Evidence ECO-Design EA897B is ook voorzien van een energiebesparende modus en een automatische uitschakelfunctie. Na het afronden van de koffiezetting gaat het apparaat automatisch uit en bespaar je energie. Daarnaast heeft de koffiemachine een hoogwaardige thermoblock verwarming die je koffie snel en accuraat verwarmt, zodat je de beste smaak krijgt. Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken met de uitneembare onderdelen en de automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma's. Met de Krups Evidence ECO-Design EA897B kun je nog meer genieten van de perfecte koffie-ervaring.

Pluspunten
 • De koffiemachine is ontworpen met het oog op het milieu en bestaat voor 62 procent uit gerecycled plastic

  .

  Met één druk op de knop kun je niet alleen 2 espresso's maken, maar ook 2 melkspecialiteiten

  .

  Maak je eigen koffierecepten door de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie en melk aan te passen.

Minpunten
 • Hij heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes kan voorverwarmen. Zonder vakje voor gemalen koffie is het niet gemakkelijk om tussendoor een kopje decafé te zetten.

Veelgestelde vragen over Krups Evidence ECO-Design EA897B.

Krups Evidence ECO-Design EA897B. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups Evidence ECO-Design EA897B. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups Evidence ECO-Design EA897B. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Krups Evidence ECO-Design EA897B. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups Evidence ECO-Design EA897B. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.