1. keuken
 2. De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.

Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB zet je binnen no-time een heerlijke espresso, koffie, long of americano. Deze volautomaat heeft een intuïtief display met pictogrammen waarmee je gemakkelijk je favoriete koffie kunt bereiden. Wanneer je kiest voor versgemalen bonen, kun je kiezen uit 3 verschillende sterktes. Ook is er een aparte ruimte voor het gebruik van voorgemalen koffie. Met de stoompijp maak je een heerlijke cappuccino, maar ook heet water voor een kopje thee is hiermee te bereiden. Het bonenreservoir heeft een capaciteit van 250 gram, waardoor je niet vaak hoeft bij te vullen. Bij eventuele storingen biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB geniet je elke dag van een heerlijk kopje koffie. Of je nu een krachtige espresso wil of een milde cappuccino, deze volautomaat biedt alle mogelijkheden. Bedienen gaat eenvoudig met het intuïtieve display met pictogrammen. Kies je voor versgemalen bonen, dan kun je kiezen uit 3 verschillende sterktes. Ook is er een apart vakje voor voorgemalen koffie. De stoompijp is ook een leuke toevoeging, hiermee maak je een cappuccino of heet water voor een kopje thee. Het bonenreservoir heeft een capaciteit van 250 gram, waardoor je niet vaak hoeft bij te vullen. Bij eventuele storingen kun je rekenen op de service aan huis van De'Longhi in Nederland en België.

Pluspunten
 • Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte aanpast: koffie, cappuccino, espresso of latte macchiato

  .

  Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie

  .

  Met het bonenreservoir van 250 gram kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten zonder dat je het reservoir hoeft bij te vullen.

Minpunten
 • Je schuimt de melk zelf op met de stoompijp, hiermee zet je minder snel en makkelijk een cappuccino. Het onderhoud kost meer werk in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.