1. keuken
 2. Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.

Met de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel heb je als koffiekenner alleen de beste ingrediënten nodig om je eigen perfecte espresso te zetten. Dit stoere duo bestaat uit een koffiezetapparaat en bonenmaler, waardoor je zelf de koffieboon tot aan de espresso kunt controleren. Beide apparaten hebben een verlicht display, waardoor je makkelijk de maalinstellingen en temperatuur kunt aanpassen. Met de krachtige bonenmaler maal je de bonen met 60 verschillende instellingen precies zo fijn als je nodig hebt. Je kunt de bonen rechtstreeks malen in de filterdrager, met een inhoud van 19-22 gram heb je daar genoeg ruimte voor. Vervolgens zet je met de dubbele boiler een espresso en schuim je meteen tegelijkertijd de melk. Je krijgt hierdoor een volle koffiesmaak van professionele kwaliteit. Let op: je zult wat tijd en geduld nodig hebben om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. Maar als je de tijd neemt om te oefenen, zul je beloond worden met een heerlijke, perfecte kop espresso!

Pluspunten
 • Met de meegeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 60 verschillende maalstanden fijnmalen

  .

  Met het dubbele verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino zetten met de juiste koffie- en melktemperatuur

  .

  Door de ingebouwde temperatuurregelaar wordt de koffie niet verbrand, zodat hij lekker smaakt.

Minpunten
 • De koffiemolen neemt door het grote formaat veel ruimte in beslag op jouw aanrecht.

Veelgestelde vragen over Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Dynamic Duo Stainless Steel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.