1. keuken
 2. JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

1

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).

De JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) is een compacte espressomachine die je koffie op een professionele manier maakt. De bonenmaler maalt de koffiebonen voor je fijn en de Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat het aroma toeneemt. Je hebt de keuze uit 3 verschillende sterktes en het zetsysteem zorgt ervoor dat het water langzaam en in fases door de koffie loopt. Bovendien bedien je de machine eenvoudig via de knoppen en het display. De JURA ENA 4 is gebouwd met topklasse bouwkwaliteit. Mocht er, om welke reden dan ook, onderhoud noodzakelijk zijn, dan geeft de machine je hier een seintje van. Bij aankoop bij Coolblue krijg je 25 maanden lang garantie op dit koffiezetapparaat. JURA verleent deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. Dit betekent dat je altijd zeker bent van een kwalitatief goede kop koffie.

Pluspunten
 • Dankzij zijn smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op het keukenblad in vergelijking met andere volautomaten

  .

  De Professional Aroma Grinder laat de meest authentieke koffiearoma's het beste naar voren komen

  .

  Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan u zelf de sterkte en hoeveelheid kan aanpassen.

Minpunten
 • Je zet slechts één kopje koffie tegelijk

  .

  -> Je zet slechts één kopje koffie per keer

  .

  Met deze koffiemachine zet je geen melkspecialiteiten

  .

  -> Met deze koffiemachine kun je geen melkspecialiteiten maken.

Veelgestelde vragen over JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB). is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB). heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 1 per zetbeurt zetten.

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB). is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB). is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar JURA ENA 4 Full Nordic White (EB). goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.