1. keuken
  2. Moccamaster KBG Select Zwart.

Moccamaster KBG Select Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Moccamaster KBG Select Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Moccamaster KBG Select Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Moccamaster KBG Select Zwart.

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Zwart.

Met de Moccamaster KBG Select Zwart zet je een smaakvolle pot filterkoffie, precies zoals jij het wilt. De perfecte temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius zorgt ervoor dat de aroma's goed naar voren komen, zonder dat de koffie bitter wordt. De koffie is klaar binnen 6 minuten. Heb je een halve pot nodig? Geen probleem, met de keuzeschakelaar kies je de gewenste hoeveelheid. De warmhoudplaat houdt de koffie 40 minuten lang op temperatuur, zodat je alle tijd hebt voor een tweede kopje. De druppelstop voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat komt. Het apparaat is voorzien van een rvs behuizing, wat 'm erg stevig en duurzaam maakt. De Moccamaster KBG Select Zwart is het perfecte koffiezetapparaat voor een perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Door de temperatuur precies tussen 92 en 96 graden Celsius in te stellen, voorkom je een bittere koffiesmaak. Je kunt met de keuzeschakelaar ook een halve pot koffie met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie zetten. In slechts 6 minuten is er een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Zwart.

Moccamaster KBG Select Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Moccamaster KBG Select Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Moccamaster KBG Select Zwart. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Moccamaster KBG Select Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Moccamaster KBG Select Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.