1. keuken
  2. Krups Pro Aroma F30908.

Krups Pro Aroma F30908.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups Pro Aroma F30908.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups Pro Aroma F30908.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups Pro Aroma F30908.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups Pro Aroma F30908.

De Krups Pro Aroma F30908 is de ideale manier om een smaakvolle pot filterkoffie te bereiden. Dankzij de efficiënte temperatuurregeling zal de koffie perfect worden geëxtraheerd. Het draaiende filter met praktische opening, maakt het koffiezetten super eenvoudig. De kopsaanduiding geeft je de mogelijkheid om het waterniveau af te lezen, zodat je perfecte koffie kunt maken voor het gewenste aantal koppen. Met een capaciteit van 10-15 koppen, kun je iedereen een smaakvol kopje koffie serveren. Dankzij het warmhoudrooster is de koffie maximaal 30 minuten warm. Na afloop schakelt de machine zichzelf automatisch uit, zodat je geen energie verspilt.

Pluspunten
  • De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan van het apparaat haalt. Met het waterreservoir met aanduiding voor hoeveel personen kun je gemakkelijk koffie zetten. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 30 minuten op temperatuur.

Minpunten
  • Zonder timer staat de koffie niet klaar op het door jou gewenste tijdstip.

Veelgestelde vragen over Krups Pro Aroma F30908.

Krups Pro Aroma F30908. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Krups Pro Aroma F30908. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Krups Pro Aroma F30908. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

Krups Pro Aroma F30908. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups Pro Aroma F30908. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.