1. keuken
 2. JURA J8 Piano Black (EA).

JURA J8 Piano Black (EA).

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met JURA J8 Piano Black (EA).. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over JURA J8 Piano Black (EA).. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties JURA J8 Piano Black (EA).

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA J8 Piano Black (EA).

Met de JURA J8 Piano Black (EA) kunt u nu eenvoudig thuis uw favoriete drankjes uit de koffiebar maken. De Sweet Foam functie mengt een siroop door het melkschuim en met slechts één druk op de knop kunt u genieten van een heerlijke Latte Macchiato! Er zijn in totaal 23 verschillende koffiespecialiteiten, 2 soorten melkschuim en 2 soorten thee te kiezen. Het apparaat herkent welk kopje er onder de uitloop staat geplaatst en past de selectie op het display daarom aan voor de beschikbare specialiteiten. Dit zorgt ervoor dat het bereiden van koffie gemakkelijker dan ooit is. U bent ook verzekerd van topkwaliteit koffie, aangezien de koffiemolen het maalproces in de gaten houdt om een gelijkmatig eindresultaat en maximale smaak te garanderen. Coolblue is een geautoriseerde JURA dealer en geeft u daarom 25 maanden garantie op het koffiezetapparaat. JURA garandeert deze garantie door het repareren of vervangen van onderdelen of het apparaat. Met de JURA J8 Piano Black (EA) kunt u genieten van topklasse bouwkwaliteit en topklasse onderhoudsgemak.

Pluspunten
 • Je kunt ook zoete melkspecialiteiten maken met behulp van het vakje waarin je een siroop kunt doen

  .

  Kies uit 30 verschillende koffiespecialiteiten waarmee je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur naar wens instelt

  .

  Met de meegeleverde JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine op afstand bedienen met behulp van een tablet of smartphone.

Minpunten
 • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijk.

Veelgestelde vragen over JURA J8 Piano Black (EA).

JURA J8 Piano Black (EA). is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

JURA J8 Piano Black (EA). heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

JURA J8 Piano Black (EA). is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

JURA J8 Piano Black (EA). is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar JURA J8 Piano Black (EA). goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.