1. keuken
 2. Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.

Merk

Saeco

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.

Met de Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 kun je 22 verschillende warme dranken zetten. Deze machine kan je koffiespecialiteiten aanpassen op de koffiebonen die je erin doet. Je kunt kiezen tussen licht gebrande of donkere koffiebonen en de boonsoort en de branding aanpassen om de lekkerste smaak en het beste aroma te verkrijgen. De sterkte, hoeveelheid, temperatuur en zelfs de volgorde van koffie en melk kun je precies aanpassen. Je kunt je favoriete koffie onder één van de 8 gebruikersprofielen opslaan. Je kunt alle functies bedienen via het grote touchscreen display. De ingebouwde WiFi verbinding houdt jouw voorkeuren bij, geeft jou inspiratie en aanbevelingen en voert automatisch updates uit. Je kunt er zelfs voor kiezen om de machine te verbinden met Amazon Alexa. De Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 biedt je een ongekende ervaring in koffiegenot die je thuis kunt creëren.

Pluspunten
 • Je kiest het type en de brand van de koffiebonen waarop de machine de maalinstelling aanpast

  .

  Je kunt niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop zetten

  .

  U kunt niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een Italiaanse cappuccino zetten.

Minpunten
 • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,7 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.