1. keuken
 2. SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen.

SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen.

Met de SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen heeft u een elegante pistonmachine en een koffiemolen binnen handbereik. De koffiemolen maalt de bonen met een rotatiesnelheid van 450 omwentelingen per minuut. U bepaalt eenvoudig de grofheid of fijnheid van de koffie door de 30 standen te selecteren en bepaalt hoeveel kopjes u nodig heeft. Vul de pistonmachine met versgemalen koffie en stel de temperatuur in. Door zelf de watertemperatuur te regelen, voorkomt u verbranding en geniet u van het beste aroma. Met de stoompijp kunt u uw espresso afmaken met een dikke schuimlaag. Als de machine toe is aan een ontkalkingsbeurt, krijgt u hiervan een melding. Ondanks dat het veel tijd en geduld vergt om een smakelijke koffie te zetten met een pistonmachine, is het veel gemakkelijker dan met een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 30 verschillende maalstanden fijnmalen

  .

  Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak

  .

  Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
 • Deze koffiemolen is aardig groot van afmetingen.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen.

SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.