1. keuken
  2. JURA Z10 Aluminium Black (EA).

JURA Z10 Aluminium Black (EA).

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met JURA Z10 Aluminium Black (EA).. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over JURA Z10 Aluminium Black (EA).. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties JURA Z10 Aluminium Black (EA).

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

1

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van JURA Z10 Aluminium Black (EA).

Met de JURA Z10 Aluminium Black (EA) geniet je niet alleen van volautomatisch gemaakte koffie, maar ook van ijskoffie. Met de unieke Product Recognising Grinder herkent de machine de gekozen koffiespecialiteit en past daarop de maalfijnheid aan. Hierdoor hoef je dit niet zelf in te stellen. Wil je toch liever zelf de sterkte instellen? Dan doe je dat met een druk op het touchscreen display. Het onderhoud van deze JURA koffiemachine is eenvoudig, waardoor je er lang plezier van hebt. Daarnaast krijg je 25 maanden lang garantie op een koffiezetapparaat bij Coolblue, de geautoriseerde JURA dealer. Hierbij wordt reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat gegarandeerd. Kies voor topklasse bouwkwaliteit én topklasse onderhoudsgemak met de JURA Z10 Aluminium Black (EA). Met de JURA Z10 Aluminium Black (EA) kun je zowel warme als ijskoffies maken met één druk op de knop. Voor het zetten van ijskoffies gebruikt de machine koud water, waardoor de aroma's optimaal worden vrijgegeven. De machine is voorzien van een geavanceerde bonenmaler die de maalfijnheid aanpast aan de gekozen koffiespecialiteit. Dit proces kun je ook zelf handmatig instellen via het intuïtieve touchscreen display. Hierbij krijg je geen alleen hoogwaardige koffie, maar ook een onderhoudsgemak dat zijn weerga niet kent. Geniet met de JURA Z10 Aluminium Black (EA) van topklasse bouwkwaliteit en 25 maanden lang garantie bij Coolblue, de geautoriseerde JURA dealer.

Pluspunten
  • Je zet ook ijskoffies dankzij het Cold Extraction Process

    .

    Je maakt dankzij het Cold Extraction Process ook ijskoffies. De slimme bonenmaler herkent de door jou gekozen koffiespecialiteit en past snel de maalfijnheid daarop aan. De slimme bonenmaler herkent jouw gekozen koffiesoort en past de maalgraad snel aan. Met een waterreservoir van 2,4 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar. Met een waterreservoir van 2,4 liter kun je veel kopjes koffie na elkaar zetten.

Minpunten
  • Je zet niet tegelijkertijd 2 melkspecialiteiten.

Veelgestelde vragen over JURA Z10 Aluminium Black (EA).

JURA Z10 Aluminium Black (EA). is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

JURA Z10 Aluminium Black (EA). heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 1 per zetbeurt zetten.

JURA Z10 Aluminium Black (EA). is gemaakt van . Het is afgewerkt.

JURA Z10 Aluminium Black (EA). is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar JURA Z10 Aluminium Black (EA). goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.