1. keuken
  2. Sage the Bambino Damson Blue.

Sage the Bambino Damson Blue.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Bambino Damson Blue.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Bambino Damson Blue.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Bambino Damson Blue.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Damson Blue.

De Sage the Bambino Damson Blue is een uitstekende keuze voor de gevorderde barista. Met zijn krachtige 9-bar pomp en zijn kleine maar krachtige jasje is het een ideale combinatie van functionaliteit en stijl. Met de pre-infusie bij lage druk en het extractieproces onder hoge druk worden de essentiële smaakstoffen uit de koffiebonen gehaald, zodat je elke keer een heerlijke koffie kunt zetten. De nauwkeurige temperatuursregelaar zorgt ervoor dat je koffie niet verbrandt of te zuur wordt. Ook is het mogelijk om 1 of 2 koppen tegelijk te zetten met de bedieningsknoppen. Voor de cappuccinoliefhebbers komt de Sage the Bambino Damson Blue ook met een krachtige stoompijp, waarmee je gemakkelijk melk kan opschuimen voor de perfecte cappuccino. Daarnaast is de machine startklaar in slechts 3 seconden dankzij het ThermoJet-verwarmingssysteem. De schoonmaakindicator geeft aan wanneer de machine toe is aan een reinigingsbeurt, zodat je er zeker van bent dat je altijd met de beste resultaten werkt. Bedenk echter wel dat het tijd en geduld kost om met een pistonmachine smaakvolle koffie te zetten, dus vergeet niet om ook een losse koffiemolen aan te schaffen als je de beste resultaten wilt bereiken.

Pluspunten
  • Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines

    .

    - Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag dan andere pistonmachines op je keukenblad. Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, zodat hij goed smaakt

    .

    - Door de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor hij goed smaakt. De metalen behuizing is steviger dan een behuizing van kunststof

    .

    - De metalen behuizing is sterker dan een kunststof behuizing.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler kun je geen koffiebonen fijnmalen, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Damson Blue.

Sage the Bambino Damson Blue. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Sage the Bambino Damson Blue. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Bambino Damson Blue. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Bambino Damson Blue. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Bambino Damson Blue. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.