1. keuken
 2. Sage Barista Express Stainless Steel.

Sage Barista Express Stainless Steel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage Barista Express Stainless Steel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage Barista Express Stainless Steel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage Barista Express Stainless Steel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage Barista Express Stainless Steel.

De Sage Barista Express Stainless Steel is een must-have voor iedere koffieliefhebber. De machine heeft een robuuste uitstraling, bestaande uit roestvrij staal en een modern design. De koffiemachine is makkelijk schoon te houden, waardoor je de koffiesmaak optimaal kunt genieten. Daarnaast heeft de machine een pre-infusiesysteem, waardoor je precies de juiste hoeveelheid water gebruikt. Hierdoor heb je een consistente smaak van koffie. Voor het schuimen van de melk heeft de melkkan een hendel waarmee je de melk op de juiste temperatuur kunt verwarmen. De melkkan kleurt groen wanneer de melk de juiste temperatuur bereikt heeft. De koffiemachine heeft ook een temperatuurregeling, waardoor de koffie op de juiste temperatuur blijft. De Sage Barista Express Stainless Steel is een kwaliteitsapparaat waar je jarenlang plezier van zult hebben. Je kunt altijd rekenen op een kopje koffie met een volle en rijke smaak.

Pluspunten
 • Op de RVS melkkan kan je zien wanneer je de juiste temperatuur bereikt, zo maak je goede kwaliteit melkschuim zonder het verbranden

  .

  Met de ingebouwde koffiemolen kan je koffies van versgemalen koffiebonen zetten

  .

  Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
 • Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Stainless Steel.

Sage Barista Express Stainless Steel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage Barista Express Stainless Steel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage Barista Express Stainless Steel. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage Barista Express Stainless Steel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage Barista Express Stainless Steel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.