1. keuken
 2. Sage the Barista Pro Sea Salt.

Sage the Barista Pro Sea Salt.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Barista Pro Sea Salt.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Barista Pro Sea Salt.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Barista Pro Sea Salt.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van Sage the Barista Pro Sea Salt.

De Sage the Barista Pro Sea Salt is een pistonmachine van topkwaliteit. De koffiebonen worden kort voor het zetten gemalen, dankzij de ingebouwde bonenmaler met automatische maling en dosering. Hierdoor heb je precies genoeg koffie in de filterdrager voor een smaakvolle espresso of lungo. Als je bezoek hebt, kun je ook 2 koppen koffie tegelijk zetten. Met de nauwkeurige PID temperatuurmeter verbrandt de koffie niet en wordt er een constante zettemperatuur gegarandeerd. Bedien de pistonmachine heel gemakkelijk met het display en de bedieningsknoppen. Maak melkschuim als een echte barista met de krachtige stoompijp. Hoeveel melkschuim je maakt, bepaal je zelf. Voel aan de buitenkant van het rvs melkkannetje of de melk de juiste temperatuur heeft en schenk het dan in jouw kopje. Naast het maken van koffiedranken, kun je met de Sage the Barista Pro ook koude drankjes bereiden, zoals een cappuccino. LET OP: het is een kunst om met een pistonmachine smaakvolle koffie te zetten. Het vraagt tijd en geduld om deze techniek onder de knie te krijgen, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
 • Door de ingebouwde temperatuurregelaar brand je koffie niet, zodat hij optimaal van smaak is

  .

  Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor jouw kopje

  .

  Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
 • Het apparaat heeft geen touchscreen display waarmee je makkelijk door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Sea Salt.

Sage the Barista Pro Sea Salt. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Barista Pro Sea Salt. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Barista Pro Sea Salt. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat afgewerkt.

Sage the Barista Pro Sea Salt. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Barista Pro Sea Salt. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.