1. keuken
  2. Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.

Met de Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel kun je in een handomdraai je favoriete koffiespecialiteit bereiden. De ingebouwde bonenmaler met automatische tamper bereidt de koffie perfect voor, waardoor je een kopje koffie zetten een fluitje van een cent is. Met de 25 verschillende maalstanden krijg je altijd de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor 1 of 2 espresso's. De tamper duwt de gemalen koffie kaarsrecht voor je aan in de filterdrager, zodat je altijd een recht en consistent resultaat krijgt. Dankzij de krachtige stoompijp kun je de espresso ook omzetten in een romige cappuccino. De Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel heeft een topklasse bouwkwaliteit en is met zijn stijlvolle design een blikvanger in jouw keuken.

Pluspunten
  • De automatische tamp stampt de gemalen koffie aan voor een uniform resultaat. Met de ingebouwde koffiemolen maak je koffies met verse koffiebonen. Dankzij de uitstekende constructiekwaliteit heeft het een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat afgewerkt.

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.