1. keuken
 2. Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.

De Melitta Barista T Smart Zwart is een revolutionaire koffiemachine die je bedient met je tablet of smartphone. Het apparaat beschikt over een dubbel bonenreservoir waarmee je eenvoudig twee verschillende koffiesoorten kunt maken. Ook heb je de mogelijkheid om profielen aan te maken voor maximaal 4 personen en je recepten op te slaan. Je kunt kiezen uit vele verschillende koffiesoorten, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato en decafé. De Melitta Barista T Smart Zwart heeft een fraai ontwerp en oogt stijlvol in je keuken. De machine is voorzien van sensoren en technologieën die de koffiekwaliteit garanderen. Zo is de koffie altijd optimaal van smaak en temperatuur. Ook is het mogelijk om de koffiesterkte naar wens aan te passen, zodat je altijd de perfecte espresso of latte macchiato kunt maken. Met het apparaat creëer je in een handomdraai je eigen koffiebar in huis.

Pluspunten
 • Het maakt met 65.5 decibel een stuk minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines

  .

  Je kunt met maar één druk op de knop niet alleen twee espresso's, maar ook twee melkspecialiteiten zetten

  .

  Met het dubbele bonenreservoir kun je makkelijk afwisselen tussen twee verschillende koffiesmaken.

Minpunten
 • Het onderhoud kost meer werk dan andere volledig automatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.