1. keuken
  2. JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

1

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).

Met de JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) maak je op een eenvoudige manier de meest smaakvolle espresso's, cappuccino's en latte macchiato's. De machine heeft een slimme bonenmaler die de juiste maalfijnheid herkent en daarop aanpast. Zo hoef je dit zelf niet in te stellen. Wil je toch liever de sterkte van de koffie zelf instellen? Dan doe je dit eenvoudig via het touchscreen display. Voor het zetten van ijskoffies gebruikt de JURA Z10 Aluminium Dark Inox koud water en grove gemalen koffie. Hierdoor blijven de aroma's intact. Ook het onderhoud van deze koffiemachine is eenvoudig. Als je de machine bij Coolblue koopt, krijg je 25 maanden lang garantie op het apparaat. De JURA Z10 Aluminium Dark Inox is gemaakt van de allerbeste materialen, waardoor je met deze volautomaat lang en veel koffieplezier beleeft.

Pluspunten
  • Je kunt ook ijskoffies maken dankzij het Cold Extraction Process. De slimme bonenmaler herkent de gekozen koffiespecialiteit en past de maalfijnheid daarop snel aan. Met een waterreservoir van 2,4 liter kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten.

Minpunten
  • Je zet niet 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA).

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA). is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA). heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 1 per zetbeurt zetten.

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA). is gemaakt van . Het is afgewerkt.

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA). is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA). goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.