1. keuken
 2. De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.

De De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB is een volautomaat voor koffie die een grote selectie aan koffies aanbiedt. Het kleurendisplay met touch knoppen maakt het bedienen van de machine gemakkelijk. Er zijn 6 vooraf ingestelde koffierecepten en met de Coffee Link app maak je nieuwe dranken en pas je de drank aan naar jouw eigen smaak. De machine maalt alleen de hoeveelheid koffie die nodig is, waardoor de bonen hun originele aroma behouden. Bij het zetten van een cappuccino maakt het melksysteem melkschuim op de juiste temperatuur, zodat je stevige melkschuimlaag met een zachte afdronk krijgt. Als er iets mis is met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs. De De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB zorgt er dan ook voor dat je snel een heerlijk kopje koffie kunt zetten.

Pluspunten
 • Kies uit 6 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast

  .

  Je bedient de koffiemachine op afstand via een app met je tablet of smartphone

  .

  Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuze opties. Kies uit 6 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast

  .

  Je bedient de koffiemachine op afstand via een app met je tablet of smartphone

  .

  Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuze opties. Kies uit 6 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast

  .

  Bedien de koffiemachine op afstand via een app met je tablet of smartphone

  .

  Bedien de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuze opties met het touchscreen kleurendisplay.

Minpunten
 • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijk

  .

  Met deze PrimaDonna zet je geen verse chocolademelk.

Veelgestelde vragen over De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB.

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB. is gemaakt van . Het is afgewerkt.

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.