1. keuken
 2. Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.

De Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan biedt je de ultieme koffie-ervaring. Je zet eenvoudig koffie via het gebruiksvriendelijke LED-display, zelfs als je huisgenoten nog liggen te slapen, omdat het koffiezetapparaat veel minder lawaai maakt dan een espressomachine. Met de Melitta Avanza zet je niet alleen een kopje espresso of café crème, maar ook twee kopjes tegelijkertijd. Dankzij het grote bonen- en waterreservoir is het ook mogelijk om in een handomdraai meerdere kopjes koffie te bereiden voor al je gasten aan tafel. Maar dat is nog niet alles, de Melitta Avanza heeft ook een ingebouwd melksysteem met Easy Cappuccinatore, waarmee je in slechts twee stappen melkspecialiteiten bereidt. Met de pompbesturing wordt de perfecte contacttijd tussen koffie en water gegarandeerd, waardoor je kunt genieten van een smaakvolle koffie. Bovendien heb je de mogelijkheid om de koffiesterkte van sterk naar mild aan te passen. Zo kun je altijd genieten van de smaak die jij wenst.

Pluspunten
 • De volautomatische koffiemachine is uitgerust met een kegelvormige stalen koffiemolen die de bonen snel en zonder veel lawaai malen

  .

  Door zijn smalle formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere volautomaten

  .

  Pas de sterkte en hoeveelheid aan, zodat je koffie wordt zoals jij hem graag hebt.

Minpunten
 • Melk schuim je handmatig op met het stoompijpje; hierdoor is een cappuccino minder gemakkelijk en snel gezet

  .

  -> Melk wordt met het stoompijpje handmatig geschuimd; hierdoor is een cappuccino moeilijker en langzamer te zetten. Zonder vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor

  .

  -> Zonder een compartiment voor gemalen koffie is het moeilijk om snel een kopje decafé te zetten.

Veelgestelde vragen over Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.