1. keuken
  2. Melitta Look IV Therm Timer Wit.

Melitta Look IV Therm Timer Wit.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Melitta Look IV Therm Timer Wit.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Melitta Look IV Therm Timer Wit.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Melitta Look IV Therm Timer Wit.

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

11

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Look IV Therm Timer Wit.

De Melitta Look IV Therm Timer Wit heeft veel te bieden als het gaat om het maken van de perfecte koffie. De timerfunctie met led-display is heel gemakkelijk in te stellen, waardoor jij precies kunt kiezen wanneer jouw koffie klaar moet zijn. Met de AromaSelector kun je het koffievolume aanpassen en jouw koffiesmaak bepalen. Of je nu een sterke bak of een mild kopje wilt, met de Melitta Look IV Therm Timer Wit is het allemaal mogelijk. Dankzij de dubbele wanden is de kan schokbestendig en breekt hij niet snel. Als het CALC lampje brandt, is het tijd om de machine te ontkalken. Na gebruik schakelt de machine zichzelf uit. Met de Melitta Look IV Therm Timer Wit ben je verzekerd van de perfecte koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Met de timer stel je in wanneer de koffie klaar is voor jou. Met de instelbaarheid van de koffiesterkte kun je een pot koffie maken volgens je eigen smaak. In de thermokan blijft de koffie langer warm en neem je de kan gemakkelijk mee naar de ontbijttafel.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet verwijderbaar, waardoor je hem moeilijker bijvult.

Veelgestelde vragen over Melitta Look IV Therm Timer Wit.

Melitta Look IV Therm Timer Wit. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Melitta Look IV Therm Timer Wit. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 11 per zetbeurt zetten.

Melitta Look IV Therm Timer Wit. is gemaakt van Kunststof. Het is Glanzend afgewerkt.

Melitta Look IV Therm Timer Wit. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Melitta Look IV Therm Timer Wit. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.