1. keuken
  2. De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.

Met de De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver zet je eenvoudig een espresso of koffie voor 1 of 2 personen. Je kunt de sterkte van je koffie zelf instellen met de grote draaiknop. Je drankje voor de ochtend is zo een sterk espresso'tje, terwijl je er 's avonds een milder kopje van kunt maken. Maar je kunt ook kiezen voor een cafeïnevrije koffie, want de machine heeft een apart vakje voor gemalen koffie. Ben je fan van melkspecialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato? Maak dan zelf melkschuim met het stoompijpje. Bovendien biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs. Zo ben je verzekerd van een optimaal gebruik van je koffiemachine. Met de De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver kun je snel én lekker genieten van je espresso of koffie.

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast: Kies uit 2 koffiespecialiteiten en pas de sterkte en hoeveelheid aan naar jouw eigen smaak. Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie: Maak eenvoudig een decafeïne koffie met het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen: Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je veel kopjes koffie opslaan zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je sneller en gemakkelijker een cappuccino maakt

    .

    Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver. is gemaakt van . Het is Mat afgewerkt.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.