1. keuken
 2. De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.

Met de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB krijg je de beste smaak uit je koffiebonen. De Bean Adapt technologie past de maalgraad en hoeveelheid aan op de koffiebonen die je erin doet. Met het touchscreen display ga je naar het menu en maak je een keuze uit 21 verschillende recepten. Van een hele kan koffie tot ijskoffie en theewater. Ook bedien je de machine vanaf een afstand via de app. Hiermee pas je elk recept aan naar jouw smaak en sla je deze op onder je eigen gebruikersprofiel. Het latteCrema systeem maakt een heerlijke volle schuimlaag en het dubbele thermoblock zorgt ervoor dat de koffie en het schuim altijd de juiste temperatuur hebben. Mocht er iets mis zijn met de machine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Geniet van een snel kopje koffie met de De'Longhi volautomaat.

Pluspunten
 • Dankzij de Bean Adapt Technology kunt u de maalgraad, infusie en de hoeveelheid koffie aanpassen van elke nieuwe zak bonen

  .

  Kies uit 21 koffiespecialiteiten waar je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur mee kunt aanpassen

  .

  Met het touchscreenkleurendisplay kunnen gebruikers de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
 • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijk.

Veelgestelde vragen over De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB. is gemaakt van . Het is afgewerkt.

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.