1. keuken
 2. De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B kun je 3 verschillende koffiespecialiteiten zetten. Je bedient de machine eenvoudig via de handige icoontjes. De machine maalt de koffie vlak voor het zetten, zodat de smaak optimaal behouden blijft. Verder biedt de machine 3 verschillende mogelijkheden voor de koffiesterkte. Met het aparte vakje kun je ook gemalen koffie gebruiken, zo proef je eenvoudig van verschillende koffiesoorten. Voor een cappuccino of heet water schuim je de melk op met het stoompijpje. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan staat De'Longhi in Nederland en België klaar met service aan huis. Geniet van een heerlijke kop koffie met deze volautomaat van De'Longhi. Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B kun je 3 verschillende koffiespecialiteiten zetten. Kies uit een espresso, koffie, en een long koffie. De machine maalt de koffie vlak voor het zetten om zo de aroma's en smaak optimaal behouden te laten. De koffiesterkte kun je aanpassen naar 3 verschillende niveau's. Hiermee drink je 's ochtends een sterke kop en 's avonds een mildere. Met het aparte vakje voor gemalen koffie, kun je eenvoudig variëren met een andere koffiesoort. Ook de cappuccino of een kopje heet water maak je eenvoudig met het stoompijpje. Mocht er toch iets mis gaan, dan staat De'Longhi klaar met service aan huis. Geniet van een heerlijke kop koffie met deze volautomaat van De'Longhi.

Pluspunten
 • Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast

  .

  - Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarmee je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. Je bedient de machine via handige kleuren icoontjes, hierdoor is een kopje koffie zo gezet

  .

  - Bedien de machine via handige kleuren icoontjes, waardoor je in een handomdraai een kopje koffie kunt zetten

  .

  Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie

  .

  - Maak gemakkelijk decafeïne koffie met het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
 • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino kunt zetten

  .

  Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.