1. keuken
  2. Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.

Met de Sage The Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen bereid je gemakkelijk je koffie. De bonenmaler heeft maar liefst 60 maalstanden, waardoor je altijd de perfecte koffiebonen krijgt voor het type koffie dat je wilt maken. Ook de tijd die nodig is voor het malen, de maalstand en het aantal gemalen porties, worden gemakkelijk getoond op het display. Het koffiezetapparaat is binnen 3 seconden opgewarmd en klaar om 1 of 2 koppen tegelijk te zetten. Voor heerlijke cappuccino's hoef je alleen maar een kannetje met melk onder de stoompijp te zetten en de automatische stoompijp doet de rest. Mocht het apparaat toe zijn aan een reinigingsbeurt, dan geeft de schoonmaakindicator een seintje. Om echt lekkere koffie te zetten met de Sage The Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen is het belangrijk dat je de juiste technieken gebruikt. Hiermee maak je de beste koffie, net zoals je van een volautomatische espressomachine gewend bent. Het is een kwestie van tijd en geduld om de kunst van het koffiezetten meester te worden.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 60 verschillende maalgraden fijnmalen. Met de pistonmachine schuim je melk eenvoudiger dan met anderen, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, waardoor de smaak goed blijft.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt vanwege zijn grote formaat veel ruimte in beslag op jouw aanrecht.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.