1. keuken
  2. Philips Grind & Brew HD7767/00.

Philips Grind & Brew HD7767/00.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Philips Grind & Brew HD7767/00.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Philips Grind & Brew HD7767/00.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Philips Grind & Brew HD7767/00.

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Grind & Brew HD7767/00.

De Philips Grind & Brew HD7767/00 is een ideale oplossing voor koffieliefhebbers die het beste uit hun koffie halen. Met deze machine bereid je filterkoffie van versgemalen bonen, waarvan je de maalgraad kunt instellen. Zo bepaal je zelf de smaak en sterkte van je koffie. De koffiemolen maalt de bonen ter plekke fijn, zodat je optimaal kunt genieten van je koffie. Het bedienen van de machine is kinderspel. Je kunt via de verlichte draaiknop en het display eenvoudig het aantal koppen koffie instellen. De glazen kan is eenvoudig te verwijderen wanneer de koffie klaar is. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor nadruppelende koffie, waardoor je het aanrecht mooi schoon houdt. De Philips Grind & Brew HD7767/00 is een ideale oplossing voor iedereen die zijn koffie op de beste manier wil zetten.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde koffiemolen kun je koffie zetten van versgemalen koffiebonen. Met de instelbare koffiesterkte kun je een pot koffie naar je eigen smaak zetten. De druppelstop voorkomt nadruppelen als je de kan weghaalt van onder het apparaat.

Minpunten
  • Zonder timer staat de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip klaar voor je

    .

    Het waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Philips Grind & Brew HD7767/00.

Philips Grind & Brew HD7767/00. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Philips Grind & Brew HD7767/00. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Philips Grind & Brew HD7767/00. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Philips Grind & Brew HD7767/00. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Philips Grind & Brew HD7767/00. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.