1. keuken
 2. De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB ben je verzekerd van een perfecte cup koffie, zonder ook maar één druppel koffie te verspillen. Het slimme LatteCrema systeem zorgt voor de perfecte melkschuim en de My Latte knop voor de gewenste hoeveelheid melk. Met meer dan 5 koffiespecialiteiten is er voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een espresso, cappuccino, latte macchiato, coffee, long of heet water, je kan de intensiteit van de koffie op 3 niveaus aanpassen. Zo stel je makkelijk een sterke kop koffie samen voor in de ochtend en een milde koffie aan het eind van de middag. Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB ben je ook verzekerd van een eenvoudige reiniging. Het melkreservoir is makkelijk in de vaatwasser te reinigen. Mocht je met vragen komen te zitten of moet de koffiemachine gerepareerd worden, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Zo heb je altijd snel een kopje koffie met een De'Longhi volautomaat.

Pluspunten
 • Je zet een cappuccino met één druk op de knop

  .

  Kies uit vijf koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast

  .

  Je bedient de machine via handige kleurige icoontjes, hierdoor is een kopje koffie zo gezet.

Minpunten
 • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.