1. keuken
 2. De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.

Met de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit geniet je elke dag van een heerlijk kopje koffie. Deze koffiemachine maakt het je makkelijk om in een handomdraai een cappuccino of latte macchiato te zetten. Je selecteert de koffievarianten via het lcd display met handige icoontjes. Het LatteCrema systeem zorgt voor een melkschuimlaag die romig en dik is. Bovendien kan je de melk op de juiste temperatuur bereiden. De koffiemachine reinigt zichzelf automatisch na gebruik. Je stelt de koffies in naar jouw favoriete smaak en slaat deze op onder jouw gebruikersprofiel. Verder heeft de koffiemachine een vakje voor gemalen koffie. Met het meegeleverde onderhoudspakket houd je de De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit blinkend schoon en in goede conditie. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs. Geniet elke dag van een heerlijk kopje koffie met deze volautomaat.

Pluspunten
 • Met het onderhoudspakket breng je de juiste schoonmaakmiddelen voor je apparaat in huis. Je maakt een cappuccino of latte macchiato met een druk op de knop. Via het tekstdisplay begeleidt het apparaat je tijdens het koffiezetten met een menu met keuze opties.

Minpunten
 • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal

  .

  -> Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal. Hij heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt

  .

  -> Hij heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Dinamica ECAM350.55.B + Coffee Care Kit. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.