1. keuken
  2. Moccamaster KBG Select Mat zwart.

Moccamaster KBG Select Mat zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Moccamaster KBG Select Mat zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Moccamaster KBG Select Mat zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Moccamaster KBG Select Mat zwart.

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Mat zwart.

De Moccamaster KBG Select Mat Zwart is een koffiezetapparaat gemaakt om een perfecte kop koffie te zetten. Het apparaat is afgesteld op een preciese temperatuur van 92 tot 96 graden Celsius. Hierdoor komen de aroma's optimaal naar voren voor een lekkere koffie. Met de keuzeschakelaar zet je zowel een grote pot als een halve pot koffie. De warmhoudplaat zorgt ervoor dat de koffie 40 minuten warm blijft. Ook heeft het apparaat een druppelstop, zodat er geen koffie op de warmhoudplaat terecht komt. De behuizing van het apparaat is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het duurzaam en stevig is. In slechts 6 minuten tijd staat er een heerlijke pot koffie klaar. Geniet iedere dag weer van de goede smaak van de Moccamaster KBG Select Mat Zwart.

Pluspunten
  • Door de temperatuur te regelen tussen 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in de koffie. Je kunt met de keuzeschakelaar ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een normale pot koffie. In 6 minuten staat er snel een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Mat zwart.

Moccamaster KBG Select Mat zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Moccamaster KBG Select Mat zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Moccamaster KBG Select Mat zwart. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Moccamaster KBG Select Mat zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Moccamaster KBG Select Mat zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.