1. keuken
  2. De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB geniet je van een heerlijke espresso, koffie of dubbele espresso, gemaakt van versgemalen koffiebonen. Het overzichtelijke intuïtieve display maakt het nog gemakkelijker om je kopje koffie te maken. Je kunt kiezen uit verschillende koffiesoorten, variërend van mild tot sterk. Ook heeft de koffiemachine een apart vakje voor gemalen koffiebonen, waarmee je eenvoudig een kopje decaf koffie kunt zetten. Met de stoompijp verandert je espresso in een heerlijke cappuccino en kun je ook heet water voor een kopje thee krijgen. De De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB is ook erg gemakkelijk in gebruik. De koffiemachine heeft een intuïtief display met pictogrammen waar je gemakkelijk mee overweg kunt. Je kunt ook de sterkte van je kopje koffie per kopje aanpassen. Mocht er iets mis zijn met de koffiemachine dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Nu is het dus eenvoudig om snel een heerlijk kopje koffie te zetten met een De'Longhi volautomaat.

Pluspunten
  • Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte aanpast: Kies uit 3 koffiespecialiteiten en pas de sterkte van de koffie aan je wensen aan. Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie: Profiteer van het aparte vakje voor gemalen koffie en zet eenvoudig een decafeïne koffie. Met het bonenreservoir van 250 gram zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen: Met het bonenreservoir van 250 gram kun je veel kopjes koffie na elkaar zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je stoomt zelf de melk op met de stoompijp, waardoor het maken van een cappuccino minder snel en gemakkelijk gaat

    .

    Het onderhoud kost meer werk in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.