1. keuken
  2. Tefal Includeo CM5338 Zwart.

Tefal Includeo CM5338 Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Tefal Includeo CM5338 Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Tefal Includeo CM5338 Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Tefal Includeo CM5338 Zwart.

Merk

Tefal

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

15

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van Tefal Includeo CM5338 Zwart.

De Tefal Includeo CM5338 Zwart is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken koffiezetapparaat. Met één druk op de knop open je de deksel automatisch, zodat je direct aan de slag kunt. Het ruime waterreservoir heeft een capaciteit van maximaal 10 kopjes koffie. Met de duidelijke maataanduiding kun je precies aflezen hoeveel kopjes koffie je kunt zetten. De filterhouder is gemakkelijk uitneembaar waardoor je je koffiezetapparaat makkelijk schoon kunt maken. De machine heeft ook een anti-slip handgreep voor extra grip en veilig gebruik. De stevige kunststof basis met anti-slip voetjes zorgt ervoor dat je koffiezetapparaat stabiel op het aanrecht staat. Bovendien is de Tefal Includeo CM5338 Zwart energiezuinig, waardoor je energiekosten bespaart.

Pluspunten
  • De druppelstop voorkomt dat er nadruppelt wanneer je de kan uit het apparaat haalt. Met het waterreservoir met aanduiding aan de bovenkant kan je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.Dankzij het compacte formaat is hij geschikt voor kleine keukens.

Minpunten
  • Het apparaat heeft geen warmhoudplaat om de koffie langer op temperatuur te houden.

Veelgestelde vragen over Tefal Includeo CM5338 Zwart.

Tefal Includeo CM5338 Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Tefal Includeo CM5338 Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,25 l. Per zetbeurt kun je hiermee 15 per zetbeurt zetten.

Tefal Includeo CM5338 Zwart. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat afgewerkt.

Tefal Includeo CM5338 Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Tefal Includeo CM5338 Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.