1. keuken
 2. De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.

Met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit heb je een compleet pakket voor het onderhouden van je volautomaat. De reinigingsset bestaat uit 2 flessen ontkalkingsmiddel, een melksysteemreiniger, een waterfilter en een microvezeldoek. Met het koffiezetapparaat zet je een espresso of koffie voor 1 of 2 personen tegelijk. Je kunt de sterkte van de koffie aanpassen met de grote draaiknop, waardoor je altijd de perfecte smaak krijgt. Heb je zin in een decaf koffie? Dan wissel je gemakkelijk van smaak door gebruik te maken van het aparte vakje voor gemalen koffie. Voeg een laagje melkschuim toe met de stoompijp en je bent klaar! Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs. Geniet dus binnen no-time van een heerlijk kopje koffie met de De'Longhi volautomaat.

Pluspunten
 • Met het onderhoudspakket haal je de juiste schoonmaakmiddelen in huis voor je apparaat

  .

  Kies uit 2 koffiespecialiteiten waar je de sterkte en hoeveelheid van kunt aanpassen. Zet gemakkelijk een decafeïnekoffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
 • Je schuimt de melk zelf op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino kunt zetten

  .

  Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.