1. keuken
 2. Sage the Dual Boiler Black Truffle.

Sage the Dual Boiler Black Truffle.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Dual Boiler Black Truffle.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Dual Boiler Black Truffle.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Dual Boiler Black Truffle.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage the Dual Boiler Black Truffle.

De Sage the Dual Boiler Black Truffle is een krachtig apparaat met twee boilers voor het bereiden van espresso en het opschuimen van melk. Je kunt de druk van je espresso instellen met de ingebouwde drukmeter, terwijl de PID-regelaar zorgt voor een constante temperatuur. Om melk op te schuimen, gebruik je de stoompijp en het meegeleverde rvs melkkannetje. Het verlichte display laat je de temperatuur en resttijd controleren. Het warmhoudrooster bovenop de machine is perfect om je koffiekopjes op te bewaren, zodat je espresso langer warm blijft. Dankzij het grote waterreservoir van 2,5 liter kun je meer dan 10 kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het water bij te vullen. Vergeet echter niet dat je even de tijd moet nemen en geduld moet hebben om een smaakvolle espresso te maken met een pistonmachine. Bovendien is het aan te raden om een losse koffiemolen te kopen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.

Pluspunten
 • Door het gebruik van een dubbel verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino bereiden met de juiste koffie- en melktemperatuur

  .

  Door de ingebouwde temperatuurregelaar wordt je koffie niet verbrand, waardoor deze heerlijk smaakt

  .

  Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft deze pistonmachine een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
 • Zonder een bonenmaler kun je geen koffiebonen zelf fijnmalen, deze moet je er los bij kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Dual Boiler Black Truffle.

Sage the Dual Boiler Black Truffle. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Sage the Dual Boiler Black Truffle. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Dual Boiler Black Truffle. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Sage the Dual Boiler Black Truffle. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Dual Boiler Black Truffle. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.