1. keuken
  2. SMEG DCF02GREU.

SMEG DCF02GREU.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG DCF02GREU.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG DCF02GREU.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG DCF02GREU.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02GREU.

Met de SMEG DCF02GREU haal je een echte alleskunner in huis. Deze koffiemachine is gemakkelijk te bedienen met de 4 knoppen en een hendel voor het instellen van de tijd. Je stelt eenvoudig de koffiesterkte en het volume in voor de lekkerste kopjes koffie. De koffiekan is groot genoeg om maar liefst 10 koppen tegelijk te zetten. Zo voorzie je de hele familie in een handomdraai van warme koffie. Je leest gemakkelijk af hoeveel water je moet gebruiken door op de glazen kan en het waterreservoir te kijken. Als je de koffiekan uit de machine haalt, voorkomt de druppelstop dat de koffie doorlekt en je aanrecht vies wordt. Daarnaast heeft de machine een warmhoudplaat, waardoor jouw kopje koffie 40 minuten warm blijft. Na deze tijd schakelt het apparaat zichzelf uit. Kortom, de SMEG DCF02GREU is een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een betrouwbare koffiemachine.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte kun je koffie naar jouw persoonlijke smaak zetten. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je gemakkelijk voor hoeveel personen je koffie wilt zetten. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang op de juiste temperatuur.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het moeilijker is om het bij te vullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02GREU.

SMEG DCF02GREU. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

SMEG DCF02GREU. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

SMEG DCF02GREU. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

SMEG DCF02GREU. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG DCF02GREU. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.