1. keuken
 2. Krups Intuition Experience EA876D.

Krups Intuition Experience EA876D.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups Intuition Experience EA876D.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups Intuition Experience EA876D.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups Intuition Experience EA876D.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van Krups Intuition Experience EA876D.

De Krups Intuition Experience EA876D heeft het allemaal. Het koffiezetapparaat is uitgerust met een kleuren touchscreen waardoor je gemakkelijk de 17 warme dranken kunt selecteren. Hieronder vallen ook een flat white, americano en zelfs een ijskoffie. Daarnaast is dit apparaat ook stiller dan andere Krups volautomaten. Met de intuïtieve licht indicatoren wordt je stap voor stap begeleid bij het koffiezetten. Zo licht het waterreservoir op wanneer deze leeg is. Verder heb je ook de optie om verschillende gebruikersprofielen aan te maken. Hierin kun je jouw eigen recepten opslaan en direct koffiezetten. Met de 2-in-1 knop zet je in 1 druk op de knop zowel twee zwarte koffies als twee melkspecialiteiten. Hiervoor plaats je simpelweg de melkslang in het melkreservoir. Kortom, met de Krups Intuition Experience EA876D geniet je van een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
 • Het koffiezetapparaat zet niet alleen warme koffiespecialiteiten, maar ook ijskoffies

  .

  Kies uit 17 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast

  .

  Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
 • Je bedient deze machine niet met de app

  .

  -> Je bedient deze machine niet met de app. Beschikt niet over een warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt

  .

  -> Beschikt niet over een warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Experience EA876D.

Krups Intuition Experience EA876D. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups Intuition Experience EA876D. heeft een waterreservoir met een inhoud van 3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups Intuition Experience EA876D. is gemaakt van . Het is afgewerkt.

Krups Intuition Experience EA876D. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups Intuition Experience EA876D. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.