1. keuken
  2. De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.

Met de De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs heb je een echte professionele espressobar in huis. De krachtige machine heeft een breedte van slechts 15 centimeter, waardoor hij makkelijk op het aanrecht past. Je ontvangt bij de machine een melkkan en een tamper, waarmee je direct aan de slag kunt. Met de 3 knoppen op het bedieningspaneel bedien je de machine gemakkelijk. Je zet zelf een enkele of dubbele espresso en je warmt je kopje eerst op met de warmhoudplaat. Daarna schuim je met de krachtige stoompijp luchtig melk voor een cappuccino of latte macchiato. Met de uitneembare dubbele lekbak passen alle bekers en mokken onder de koffie uitloop. LET OP: het is niet zo gemakkelijk om smaakvolle koffie te zetten als met een volautomatische espressomachine. Het kost tijd en geduld om je techniek te verfijnen.

Pluspunten
  • De krachtige stoompijp schuimt snel melkschuim zonder belletjes op. Met de tamper en melkkannen kun je direct beginnen met het zetten van koffie. Dankzij zijn smalle vorm neemt het minder ruimte in beslag op je aanrecht dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder bonenmaler kun je geen koffiebonen fijnmalen, deze moet je er los bij kopen

    .

    Met een waterreservoir van 1 liter moet je bij veelvuldig gebruik vaak vullen.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat afgewerkt.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.