1. keuken
  2. Sage Barista Express Impress Black Truffle.

Sage Barista Express Impress Black Truffle.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage Barista Express Impress Black Truffle.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage Barista Express Impress Black Truffle.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage Barista Express Impress Black Truffle.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van Sage Barista Express Impress Black Truffle.

De Sage Barista Express Impress Black Truffle is een unieke espressomachine die je helpt bij het zetten van een heerlijk kopje espresso. De machine mal de koffiebonen voor je, waardoor je geen geklieder op je aanrecht hebt. Er zijn 25 verschillende maalstanden die jouw koffie fijn malen, waarna de tamper dit kaarsrecht voor je aandrukt. Hierna wordt de koffie onder hoge druk gezet, waardoor je een intense smaak en een stevige crema krijgt. Wanneer je van melkspecialiteiten houdt, kun je de espressomachine ook gebruiken om een romige cappuccino of latte macchiato te bereiden dankzij de krachtige stoompijp. De Sage Barista Express Impress Black Truffle is gemaakt van topklasse materialen en is een echte must-have voor elke koffieliefhebber.

Pluspunten
  • De automatische tamper drukt de gemalen koffie in de portafilter voor een gelijkmatig resultaat. Met de ingebouwde koffiemolen maak je koffie van verse koffiebonen. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft het een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Impress Black Truffle.

Sage Barista Express Impress Black Truffle. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage Barista Express Impress Black Truffle. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage Barista Express Impress Black Truffle. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat afgewerkt.

Sage Barista Express Impress Black Truffle. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage Barista Express Impress Black Truffle. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.