1. keuken
  2. SMEG BCC02TPMEU Taupe.

SMEG BCC02TPMEU Taupe.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG BCC02TPMEU Taupe.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG BCC02TPMEU Taupe.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG BCC02TPMEU Taupe.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

1

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van SMEG BCC02TPMEU Taupe.

De SMEG BCC02TPMEU Taupe is niet alleen een prachtige verschijning in je keuken, maar is ook een handige machine. Met uitstekende koffie- en thee-opties voorziet deze machine in al je warme dranken behoeftes. De automatische stoompijp creëert lekker dikke melkschuim, die perfect geschikt is voor het maken van cappuccino's en latte macchiato's. Met zijn intuïtieve touch knoppen bedien je de machine eenvoudig en in enkele seconden heb je een lekkere warme drank bereidt. Door de verstelbare koffie uitloop passen zowel kleine als grote koppen onder de machine. Met zijn compacter formaat neemt hij weinig ruimte in op het aanrecht. De SMEG BCC02TPMEU Taupe is een ideale machine voor iedereen die van koffie en thee houdt.

Pluspunten
  • De stoompijp schuimt automatisch melk op voor een cappuccino of een latte macchiato. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten. Met de heetwaterfunctie verwarm je een kopje voor of zet je een kopje thee. De stoompijp schuimt automatisch melk op voor een cappuccino of een latte macchiato. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten. Met de heetwaterfunctie verwarm je een kopje voor of zet je een kopje thee. De stoompijp schuimt automatisch melk voor een cappuccino of een latte macchiato op. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten. Met de heetwaterfunctie kun je een kopje verwarmen of een kopje thee zetten.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over SMEG BCC02TPMEU Taupe.

SMEG BCC02TPMEU Taupe. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

SMEG BCC02TPMEU Taupe. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 1 per zetbeurt zetten.

SMEG BCC02TPMEU Taupe. is gemaakt van . Het is Mat afgewerkt.

SMEG BCC02TPMEU Taupe. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG BCC02TPMEU Taupe. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.