1. keuken
  2. De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.

De De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM is een echte aanwinst voor je keuken. Met slechts 3 knoppen stel je binnen enkele minuten je favoriete koffierecept in. Kies je voor een espresso, americano of gewone koffie? Alles kan met dit koffieapparaat. De ingebouwde bonenmaler zorgt ervoor dat je geen aparte bonenmaler meer nodig hebt en de automatische tamper stampt de koffie voor je aan. Daarnaast is er voorzien in een Latte systeem waarmee je eenvoudig cappuccino en latte macchiato maakt. De melktextuur is zo fijn, dat je er zelfs latte art mee kunt maken. Met de My Menu knop sla je al je favoriete recepten gemakkelijk op. Een leuk extraatje is dat de machine ook warmhoudt. Dus ook als je je koffie niet direct opdrinkt, wordt deze nog steeds lekker warm. Om de beste resultaten te behalen is het belangrijk dat je tijd en geduld hebt om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie zet. Dit vereist vaak meer inspanning dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
  • De automatische tamper duwt de gemalen koffie recht voor een gelijkmatig resultaat. Met de automatische maling en dosering malen de espressomachine precies genoeg koffie voor je kopje. Binnen een paar minuten kun je een espresso, americano of een gewone koffie zetten, dankzij de 3 vooraf ingestelde recepten.

Minpunten
  • Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.BM. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.