1. keuken
  2. SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.

Met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw maak je de perfecte espresso voor jouw persoonlijke smaak. Je kunt de temperatuur aanpassen, zodat de koffie niet verbrandt en je het originele aroma behoudt. Vul de filterdrager met versgemalen koffie of gebruik koffiepads wanneer je haast hebt. Met het warmhoudplaatje op de bovenkant blijft je kop koffie langer warm. Met de stoompijp maak je makkelijk een dikke melkschuimlaag voor de ultieme koffie-ervaring. Daarnaast krijg je een melding wanneer je de machine moet ontkalken. Kortom, de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw is de perfecte pistonmachine voor espresso-liefhebbers. Vergeet niet dat het tijd en geduld kost om ermee te leren werken. Het gaat immers anders dan bij een volautomatische espressomachine. Maar als je de basis eenmaal onder de knie hebt, maak je de meest heerlijke espresso's die je je maar kunt voorstellen.

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur pas je de warmte van een espresso aan aan je smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. De schoonmaakindicator brandt automatisch wanneer je de koffiemachine moet reinigen.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler kun je geen koffiebonen fijnmalen, deze moet je los kopen.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG ECF01PBEU Pastelblauw. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.