1. keuken
 2. De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.

De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB is een volautomaat waarmee je eenvoudig een smaakvol kopje koffie zet. Dankzij de intuïtieve bedieningspaneel met kleuren iconen, kies je eenvoudig een koffiespecialiteit. Kies uit espresso, koffie, long en doppio en stel de sterkte in op 3 verschillende niveaus. De machine maalt de koffiebonen vlak voor het zetten, waardoor de smaak en aroma's behouden blijven. Ook gemalen koffie zetten is geen probleem. Met de stoompijp schuim je eenvoudig melk voor een cappuccino of latte macchiato. De'Longhi biedt service aan huis aan met eigen monteurs, zodat je altijd van je koffie kunt genieten. Daarnaast biedt De'Longhi ook een intensiteitsschakelaar, zodat je de koffiesmaak naar wens kunt aanpassen. Zo kun je altijd genieten van een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
 • Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast: kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen

  .

  Je bedient de machine via handige kleuren icoontjes, waardoor het zetten van een kop koffie eenvoudig is

  .

  Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje waar je gemalen koffie in kunt doen.

Minpunten
 • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino zet

  .

  -> Je schuimt de melk zelf met de stoomknop op, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino kunt zetten. Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal

  .

  -> Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB. is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.