1. keuken
 2. Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.

De Melitta Caffeo Solo Silver Stripes is een kleine en compacte koffiemachine die je gemakkelijk kunt plaatsen op elk keukenblad. Dankzij de smalle vorm en het heldere, zilveren design, past hij in elke keuken. Met deze koffiemachine kun je in één keer twee koppen koffie maken, waardoor je altijd een lekkere kop koffie klaar hebt voor je gasten. Met de grote draaiknop en het LCD display stel je de temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie in naar jouw smaak. De koffieuitloop is verstelbaar, zodat je gemakkelijk de grootte van je kop aanpast. Door de voorbesprenkeling van de koffie, komen de aroma's beter vrij en geniet je van een volle smaak. Daarnaast heeft de Melitta Caffeo Solo Silver Stripes een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma, waarmee je de koffiemachine gemakkelijk in goede conditie houdt.

Pluspunten
 • Dankzij zijn smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten

  .

  Pas de sterkte en hoeveelheid aan voor een kop koffie naar jouw smaak.

Minpunten
 • Met deze koffiemachine maak je geen melkspecialiteiten

  .

  - Met deze koffiemachine maak je geen melkspecialiteiten. Een waterreservoir van 1,2 liter moet je bij veelvuldig gebruik vaak bijvullen

  .

  - Een waterreservoir van 1,2 liter moet je bij frequent gebruik vaak bijvullen. Zonder vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor

  .

  - Zonder compartiment voor gemalen koffie is het moeilijk een kopje decafé tussendoor te zetten.

Veelgestelde vragen over Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Melitta Caffeo Solo Silver Stripes. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.